14 Mart 2016 Pazartesi

Küçükyalıda ve Bostancıda LYS Özel Ders

MERT ETÜT EĞİTİM MERKEZİ

Küçükyalıda ve Bostancıda LYS Matematik Özel Ders veren kurumumuzda öğretmenlerimizden mutlaka ders almanızı öneririz. Yıllardır Maltepe ve çevremizde bulunan öğrencileri LYS sınavına hazırlamaktayız. Küçükyalı Altıntepe’de bulunan kurumumuz 10 seneyi aşkın bir süredir faaliyettedir. Çevremizde güvenilir bir kurum olarak biliniriz. Hep aynı adreste hizmetimize devam etmekteyiz. Matematik öğretmenimiz faal olarak Mert Etüt Eğitim Merkezimizde LYS sınavına yönelik sürekli özel ders ve kurs vermektedir. Kendisi oldukça deneyimli bir öğretmenimizdir. 20 yıldır öğrencileri LYS sınavına hazırlamaktadır.

Küçükyalıda ve Bostancıda LYS Geometri Özel Ders öğretmenleri internet sitelerinden öğrenci bulmaya çalışmaktadır. Buralarda deneyimsiz yüzlerce kişi geometri, matematik, fizik ve kimya özel dersleri vermeye çalışmaktadır. Oysa geometri dersleri, kendini geometri konusunda yetiştirmiş uzman matematik öğretmenleri tarafından verilmelidir. Maltepe ilçesi sınırlarında Bostancı'ya oldukça yakın olan  Mert Etüt Eğitim Merkezi geometri öğretmenimiz oldukça deneyimlidir. Geometri konusunda uzmandır.

Küçükyalıda ve Bostancıda LYS Fizik Özel Ders almaya gelen öğrencilerin yanı sıra, çevremizdeki Maltepe, Ataşehir, Suadiye, İçerenköy, Erenköy, Göztepe, Kozyatağı, Kartal, Feneryolu, Fenerbahçe, Pendik, idealtepe, Cevizli, Atalar, Soğanlık, Kadıköy semlerinden gelip, fizik öğretmenimizden faydalanmak isteyen yüzlerce öğrenci var. Fizik öğretmenimiz öğrencilere çok güzel ders anlatmakta ve fiziği sevmelerini sağlamaktadır. Kendisi 20 yıldan daha fazla deneyimlidir.


Küçükyalıda ve Bostancıda LYS Kimya Özel Ders veren öğretmenimizi gördüğünüz zaman kendisinin işinde ne kadar uzman olduğunu anlayacaksınız. Kendisi 25 yıldır öğrencilere faal olarak kimya dersi anlatmaktadır. Oldukça güzel ders anlatım şekli vardır. LYS Sayısal ders öğretmenlerimiz ortalama 15 yıllık deneyime sahiptir. Maltepe'deki Etüt Merkezimizde 5 yıldan az tecrübeli öğretmenlerle çalışılmaz. Lütfen özel ders almadan önce bizlere uğrayınız. LYS Özel Ders Fiyatlarımız ise verdiğimiz mükemmel eğitim karşısında çok ucuz kalır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mert Eğitim Merkezi